13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O candidată la primăria unui oraș mexican, ucisă pe stradă

(VIDEO) O candidată la primăria unui oraș mexican, ucisă pe stradă

-

Alma Barragán, de 61 de ani, a fost împușcată în cel mai periculos stat din Mexic după ce a dezvăluit într-un film pe Facebook locația unde se va afla în campanie, informează Daily Star.

Într-un videoclip postat pe celebra rețea de socializare, femeia i-a invitat pe alegători să vină să o întâlnească, marți, la un eveniment desfășurat în aer liber, în orașul Moroleón, statul Guanajuato.

În videoclipul respectiv, ea i-a încurajat pe locuitorilor cartierelor La Maguita, El Ombligo și Pico de Pájaro să se întâlnească cu ea și să-i asculte planurile politice, potrivit Mail Online.

La o oră după publicarea videoclipului, câțiva bărbați au deschis focul la evenimentul la care participa Alma Barragán. Femeia a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Guanajuato este cel mai periculos stat din Mexic. Alma Barragán este cel de-al 88-lea politician asasinat în zonă, înaintea unor alegeri.

Alma Barragán candida din partea partidului Mișcarea Cetățenească. Ea este al treilea reprezentant al acestei formațiuni ucis în ultimele săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS