11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă un șofer de camion găsit mort în cabină, în Italia

Încă un șofer de camion găsit mort în cabină, în Italia

Alt șofer de TIR din România a avut o moarte violentă în Europa, la mai puțin de 2 săptămâni după ce într-o parcare din Franța, Mihai Spătaru a fost înjunghiat mortal cu o sabie.

Luni, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo, provincia Udine, un șofer de TIR din România, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în cabina vehiculului. Bărbatul avea mai multe plăgi înjunghiate pe corp, relatează Messaggero Veneto.

Descoperirea șocantă a fost făcută după ce colegii șoferului au alertat autoritățile, îngrijorați că acesta nu răspundea la telefon.

Autoritățile din Italia fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit românul.

Un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut într-o parcare din Franța

În urmă cu mai puțin de 2 săptămâni, un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut într-o parcare de la marginea unei autostrăzi din nordul Franței.

Mihai Spătaru se afla într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, alături de soţia sa. Tânărul i-a spus soţiei că merge la toaletă și să verifice încărcătura. După ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.

Soţia sa a fost martoră la tragedie, dar până să intervină, criminalul a fugit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS