14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident între patru autoturisme, în comuna Malu Mare

Accident între patru autoturisme, în comuna Malu Mare

Un accident în care au fost implicare patru autoturisme a avut loc în acestă dimineaţă, pe DN 6, în comuna doljeană Malu Mare. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost provocat de o şoferiţă care a încercat să vireze la stânga, într-o zonă cu marcaj longitudinal continuu.

Potrivit poliţiştilor doljeni, o şoferiţă de 55 de ani a frânat brusc pentru a vira stânga, deşi în acea zonă acestă manevră este interzisă.

„Poliţiştii au stabilit că o femeie de 55 de ani, din Preajba, care conducea un autoturism pe DN 6, pe raza comunei Malu Mare, a frânat brusc la efectuarea unui viraj la stânga, pe marcajului longitudinal continuu.

Autoturismul din spatele acesteia condus de un tânăr de 27 de ani, din Lazu Terpeziţa, fost proiectat în autoturismul condus de aceasta, ca urmare a unei lovituri din spate provocată de al treilea autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova.
De asemenea, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Murgaşi a lovit din spate autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani”, au explicat oamenii legii.

Trei şoferi amendaţi

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului. Cei patru conducări auto a fost testaţi cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii doljeni au mai precizat că şoferiţa de 55 de ani a fost amendată cu 1.305 lei pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu.

Şoferii de 55 şi 34 de ani au fost amenaţi cu câte 580 de lei pentru nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de vehicul din faţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS