11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCăruţele nesemnalizate au mai făcut o victimă

Căruţele nesemnalizate au mai făcut o victimă

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs sâmbătă, în apropiere de comuna Galicea Mare. Poliţiştii au stabilit că un şofer craiovean a lovit din spate o căruţă nesemnalizată. În urma impactului a fost rănită o femeie, pasageră în autoturism.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în apropiere de comuna Galicea Mare.

„Poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizaţi cu privire la faptul că DN 56, la intrare în comuna Galicea Mare, s-a produs un accident rutier cu victime.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secției precum și polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Băilești, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Craiova, a intrat in coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat pentru circulaţia pe timpul nopţii, care se deplasa în aceeași directie de mers, condus un bărbat de 44 de ani, din comuna Galicea Mare”, au precizat poliţiştii doljeni. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

O femeie de 52 de ani, pasager în autoturism, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oameni ilegii au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. În cazul căruţaşului, aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS