12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Fostul viceprimar al Bacăului și un fost pugilist s-au bătut în curtea unui restaurant

(VIDEO) Fostul viceprimar al Bacăului și un fost pugilist s-au bătut în curtea unui restaurant

-

Un bărbat a sunat, ieri, la 112 pentru a reclama o agresiune petrecută în curtea unui restaurant din municipiul Bacău. Încăierarea a avut loc la restaurantul Boulevard, situat peste drum de Spitalul Județean Bacău.

VIDEO Un politician l-a înjunghiat pe un fost campion la box, ambii foști pușcăriași: Sportivul a fost REȚINUT, pentru că el a atacat cu pumnii

VIDEO Un politician l-a înjunghiat pe un fost campion la box, ambii foști pușcăriași: Sportivul a fost REȚINUT, pentru că el a atacat cu pumniiDetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/laurian-lucas-ciprian-ciocan_1801369.html

Posted by stiripesurse.ro on Friday, May 21, 2021

Fostul viceprimar al Bacăului din perioada Sechelariu, Laurian Lucaș și fostul luptător de box, Ciprian Ciocan s-au încăierat dupa discuții aprinse. Ambii au suferit vătămari corporale. O patrulă de jandarmi de la Gruparea Mobilă Bacău era în zonă și a intervenit la timp.

Cei doi bărbati de 47 de ani au mers la SJU Bacău pentru îngrijiri.

„Se duce o campanie de denigrare contra mea, ca să pară că fac parte din grupuri mafiote. Eram la o masă, la restaurant, când Ciocan a venit și mi-a cerut bani, dar era doar un pretext. Am fost atacat de el și alte trei persoane, de la alte mese, au aruncat cu scaune în mine. Eu m-am apărat, dar toată scena mi s-a părut o parodie”, a spus, pentru Ziarul de Bacău, Laurian Lucaș.

Fostul viceprimar a mai afirmat că nu s-a mai văzut de foarte mulți ani cu Ciprian Ciocan.

Foști colegi de club, Lucaș a fost în Legiunea Străină, iar Ciocan a ajuns campion național și vicecampion mondial la box. Pe lângă plăcerea de a da pumni, pe cei doi ”grei” îi mai leagă ceva: amândoi au făcut închisoare.

În acest moment, nu e clar motivul conflictului, se pare că la mijloc este vorba despre o datorie neachitată.

În urma altercației, Ciprian Ciocan, cunoscut și pentru faptele sale caritabile, a fost reținut 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat la Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS