5.5 C
Craiova
miercuri, 19 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat beat a ameninţat cu pistolul cu bile părinţii aflaţi la un loc de joacă

Un bărbat beat a ameninţat cu pistolul cu bile părinţii aflaţi la un loc de joacă

Un bărbat beat a pus viața mai multor oameni în pericol. Acesta se afla într-un parc de joacă pentru copii din județul Brăila, când a început să îndrepte arma către mai mulți părinți, scrie Digi24.

Speriați, ei au sunat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit jandarmii. Membrii echipajului au găsit bărbatul de 34 de ani stând pe o bancă și l-au dus la sediul Poliției. Acuzatul a susținul faptul că avea pistolul la el doar ca să se apere.

„Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebritate, stătea pe o bancă din parcul respectiv și amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizată și deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Brăila. Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra”, a transmis Jandarmeria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

S-a încheiat greva de avertisment a profesorilor

Angajații din învățământ au protestat miercuri, între 11.00-13.00, în...

ȘTIRI GdS