13.1 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljTrei doljeni, reţinuţi pentru trafic de droguri şi contrabandă

Trei doljeni, reţinuţi pentru trafic de droguri şi contrabandă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – ST Craiova, au efectuat joi nouă percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic și deţinere de droguri, prelucrarea, deţinerea, folosirea materiilor explozive, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă. Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Astfel, au fost descoperite doze de canabis, instrumente şi dispozitive de mărunţire şi porţionare a canabisului, 3.420 de ţigarete, în pachete, fără timbru legal de marcaj, precum şi 527 de articole pirotehnice, deținute fără drept.

În urma percheziţiilor, 7 persoane au fost conduse la sediul DIICOT – ST Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei persoane: doi bărbaţi, de 38 şi 31 de ani, din Călăraşi, respectiv Sadova, şi un tânăr, de 23 de ani, din Dăbuleni.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor trei persoane.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri și deţinere, prelucrarea, deţinerea, folosirea materiilor explosive, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă.

La activitate au participat și polițiști ai Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Dolj şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Arhiepiscopia Tomisului anunţă că pot fi făcute donații prin...

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat sâmbătă că pot fi trimise pomelnice prin PayPal şi în cadrul donaţiei pot fi incluse câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe.

ȘTIRI GdS