18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutoturism de teren, cu valoare de piaţă de peste 1.300.000 lei, depistat în Portul Constanța

Autoturism de teren, cu valoare de piaţă de peste 1.300.000 lei, depistat în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă.

În data de 21.05.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român.

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 lei.

Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS