5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn regizor de film a fost ucis de părinții săi

Un regizor de film a fost ucis de părinții săi

Babak Khorramdin, de 47 de ani, regizor de film, a fost ucis și dezmembrat de părinții săi, după ce s-a întors de la Londra în Iran, țara natală, informează Newsweek.

Cadavrul bărbatului a fost găsit, duminică, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului.

Totul a pornit de la o ceartă între tată și fiu cu privire la faptul că Babaek era necăsătorit, deși avea 47 de ani, a anunțat Iran Wire.

Părinții regizorului au recunoscut crima și au mărturisit că au aruncat trupul fiului lor, potrivit agenției de știri Rokna.

„Din cauza disputelor pe care le-am avut, l-am sedat în această dimineață (n.r. – duminică) oferindu-i anestezice și l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și, împreună cu soția mea l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi de pe stradă”, a spus Akbar, tatăl lui Babak Khorramdin, conform Rokna.

Akbar Khorramdin a povestit că, după ce și-a ucis fiul, ajutat de soție, a târât trupul neînsuflețit al fiului său în baie, unde l-a tăiat în bucăți, apoi l-a aruncat într-o valiză și în trei coșuri de gunoi de pe strada Nafisi din Ekbatan.

Poliția iraniană a descoperit, duminică, bucăți din corpul lui Khorramdin, apoi a percheziționat casa familiei, unde au fost găsite alte dovezi ale crimei.

Părinții regizorului au fost arestați. Aceștia le-au spus polițiștilor că în urmă cu mai mulți ani au comis alte două crime. Ei și-au ucis fiica și ginerele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS