10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O turmă de mistreți a atacat o femeie într-o parcare

(VIDEO) O turmă de mistreți a atacat o femeie într-o parcare

-

O turmă de mistreți a încercuit o femeie care tocmai ieșise dintr-un supermarket de lângă Roma și i-a furat cumpărăturile. Incidentul a readus în actualitate o nemulțumire mai veche cu privire la prezența acestui animal în multe orașe italiene.

Un videoclip postat joi pe rețelele sociale arată mistreții care se apropie și o încolțesc pe femeie într-o parcare a unui supermarket din localitatea Le Rughe, de lângă Roma, scrie The Guardian. 

Animalele, patru adulți și doi pui, o urmăresc pe femeie în timp ce aceasta se întoarce, încercând în zadar să se țină la distanță de animalele sălbatice. Panicată, ea este nevoită să arunce geanta de cumpărături pe pământ, iar aceasta este imediat atacată de animale.

Cei mici încep să mănânce conținutul pungii în parcare, alții iau ce pot și fug.

„Nu-mi vine să cred”, spune în acest timp autorul videoclipului.
În octombrie anul trecut, primarul Romei a ordonat o anchetă după ce o niște mistreți care frecventau orașul au fost împușcați și uciși de poliție într-un loc de joacă pentru copii de lângă Vatican. Evenimentul a stârnit protestele activiștilor pentru drepturile animalelor și a unor localnici.

Însă, în ultimii ani, fermierii italieni au protestat de nenumărate ori spunând că mistreții fac ravagii pe terenurile lor și chiar provoacă accidente rutiere fatale.

Potrivit The Guardian, mistreții ar fi responsabili pentru aproximativ 10.000 de accidente rutiere pe an în Italia. De asemenea, mai mulți oameni sunt răniți sau chiar uciși în fiecare an de mistreții care îi atacă în zone urbane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de laboratoare ale şcolilor din Craiova vor fi...

Primăria Craiova cumpără, prin intermediul unei finanţări din cadrul...

ȘTIRI GdS