10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Două minore, reținute după ce au bătut cu violență și umilit o fetiță de 12 ani

Gorj: Două minore, reținute după ce au bătut cu violență și umilit o fetiță de 12 ani

Două minore au ajuns ieri în arestul IPJ Gorj, după ce ar fi bătut cu violență și umilit o fetiță, de 12 ani, din comuna Jupânești.

Incidentul deosebit de violent a fost postat pe rețelele de socializare, iar poliția s-a sesizat. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 10 mai, în timp ce o minoră, de 12 ani, din comuna Jupânești, se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu (în zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresată și amenințată cu acte de violență de patru minore cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din comuna Săulești, Jupânești, respectiv orașul Țicleni.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta.
Polițiștii au lua măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj două minore de 17 ani, din comuna Săulești și orașul Țicleni. Celelalte două minore urmează să fie examinate în vederea stabilirii discernământului. DGASPC Gorj a început a anchetă proprie în acest caz. Victima va beneficia de consiliere de specialitate. Un eveniment similar a mai avut loc la Târgu Jiu înainte de pandemie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS