10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccidentat de un motociclist fără permis

Accidentat de un motociclist fără permis

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pe numele unui tânăr de 26 de ani, din Moţăţei, cercetat pentru comiterea a patru infracţiuni. Tânărul este acuzat că a condus fără permis o motocicletă neînmatriculată, a accidentat un bărbat şi a părăsit locul faptei.

Potrivit poliţiştilor doljeni, accidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Victima accidentului s-a prezentat la spital câteva zile mai târziu.

„Pe data de 10 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a unui spital din Calafat s-a prezentat un bărbat de 64 de ani, din Moțăței, care a declarat că, în ziua de 7 mai, a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul în ziua de 7 mai, un tânăr de 26 de ani, care conducea o motocicletă pe DJ 561A, pe raza localității Moțăței, ar fi accidentat un bărbat de 64 de ani, care se afla pe marginea drumului public, după care ar fi părăsit locul accidentului”, au precizat oamenii legii.

Poliţiştii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru această categorie de vehicule, dar şi că motocicleta nu este înmatriculată în circulaţie.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS