20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Șapte morți în urma unui atac la o zi de naștere

(VIDEO) Șapte morți în urma unui atac la o zi de naștere

-

Șapte persoane au murit, duminică, după ce un individ a deschis focul în timpul unei petreceri aniversare în statul american Colorado, potrivit The Guardian.

Poliţia din Colorado Springs a primit dimineaţa un apel de urgenţă dintr-un parc de rulote, unde a găsit şase adulţi ucişi de gloanţe şi un bărbat grav rănit.

Acesta din urmă a fost dus la spital, unde a murit din cauza rănilor sale.

Primele elemente ale anchetei au dezvăluit că focurile de armă au izbucnit într-una din rulote, unde mai multe familii erau adunate pentru a sărbători o zi aniversară.

“Suspectul, iubitul unei femei figurând printre victime, a mers la faţa locului cu maşina, a început să tragă asupra oaspeţilor şi apoi s-a sinucis”, a precizat poliţia într-un comunicat.

Motivația gestului criminal este anchetată.

Niciunul dintre copiii prezenţi nu a fost rănit.

„Mi se frânge inima pentru familiile care au pierdut pe cineva iubit și pentru copiii care și-au pierdut părinții”, a declarat șeful poliției din Colorado Springs, Vince Niski, într-un comunicat.

SUA au cunoscut în ultimele săptămâni o serie de atacuri armate.

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat luna trecută că violenţa armată în Statele Unite este o ‘epidemie’ şi o ‘ruşine internaţională’.

Peste 43.000 de decese cu arme de foc au fost înregistrate în Statele Unite anul trecut, inclusiv sinucideri, potrivit datelor prezentate de Gun Violence Archive, o asociaţie de cercetare asupra violenţelor cu arme de foc.

A fost unul dintre cele mai sângeroase atacuri din Colorado, după ce pe 22 martie, un bărbat a ucis 10 persoane într-supermarket Boulder, 22 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS