14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr salvat de pe munte după ce a petrecut noaptea într-un adăpost făcut în zăpadă

Tânăr salvat de pe munte după ce a petrecut noaptea într-un adăpost făcut în zăpadă

Un tânăr de 19 ani care a rămas blocat pe Valea Țapului a scăpat cu viata după ce a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică intr-un adăpost pe care l-a facut în zăpadă, potrivit Salvamont Bușteni, relatează Hotnews.

”S-a învelit în folia de supraviețuire și a rămas ‘ascuns’ până dimineață. De aceea, salvamontiștii nu au putut să-l găsească azi-noapte. Urmele lui de coborâre au fost văzute din elicopter și o echipă de salvatori l-a găsit în apropiere de Poiana Costile”, au spus salvamontiștii, precizând că toți au ajuns cu bine în Bușteni.

Tânarul din Valea Țapului nu a fost găsit peste noapte pentru că bateriile lanternei și telefonului său mobil se descărcaseră, potrivit Salvamont.

Upgrade:Tânărul de 19 ani a scapat cu viata dupa o noapte petrecută intr-un adapost pe care l-a facut in zapada. S-a invelit in folia de supravietuire si a ramas "ascuns" pana dimineata. De aceea salvamontistii nu au putut sa-l gaseasca azinoapte. Urmele lui de coborâre au fost vazute din elicopter si o echipa de salvatori l-a gasit in apropiere de Poiana Costilei. In urma cu apriape o ora, au ajuns toti cu bine in Busteni.

Posted by Salvamont Busteni on Sunday, May 9, 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS