8.4 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentSibiu: O fetiță de doi ani a fost accidentată de un biciclist care a fugit de la locul faptei

Sibiu: O fetiță de doi ani a fost accidentată de un biciclist care a fugit de la locul faptei

Un biciclist a accidentat sâmbătă seara o fetiţă de doi ani în zona pietonală din centrul istoric al municipiului Sibiu, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Biciclistul s-a predat în cele din urmă poliţiştilor după ce aceştia au publicat în reţelele de socializare o fotografie cu el, surprinsă de camerele de supraveghere video, şi au cerut sprijinul cetăţenilor în vederea identificării lui.

„Vă facem cunoscut faptul că reacţia dumneavoastră rapidă şi detaliile pe care le-aţi oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul este audiat de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului rutier.

Vă mulţumim pentru întreg sprijinul acordat”, au anunţat poliţiştii, în cursul nopţii trecute, pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Fetiţa de doi ani care a fost accidentată de tânărul aflat pe bicicletă, fiind acroşată în zona pietonală de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:02:07

Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 20 – 26...

Top Gun: Maverick Avanpremiera Regia: Joseph Kosinski Cu: Tom Cruise, Jennifer...

ȘTIRI GdS