17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Un psiholog s-a spânzurat în cabinetul de consultații

VIDEO: Un psiholog s-a spânzurat în cabinetul de consultații

-

Un psiholog, de 50 de ani, din Iași, a fost găsit spânzurat, marți după-amiază, chiar în cabinetul său dintr-un centru care face parte din Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Cristian Petrescu era angajat al Institutului de Psihiatrie Socola, şi se întorsese la serviciu, după mini-vacanţa de Paşte, potrivit Ziarul de Iași.

Pentru că întârzia să îşi consulte pacienţii, şi nici nu răspundea la telefon, colegii lui au intrat în panică.

Din păcate, medicii SMURD nu au putut decât să constate decesul.

Apelul la 112 a fost făcut de colegii de serviciu, care s-au panicat după ce psihologul nu le răspundea la telefon. Deşi bărbatul avea programările cu pacienţii după-amiază, acesta venise mai devreme la cabinet, cu cel puţin o jumătate de oră înainte, dar nu a interacţionat cu restul colegilor. Echipajul medical l-a găsit fără suflare.

După cele întâmplate, colegii psihologului sunt în stare de şoc. A fost demarată şi o anchetă internă în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Bogdan Saramet – manager Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi: “Ne pare foarte rău, era un profesionist desăvârşit, era un psiholog foarte bun. Lucra de mai mulţi ani în cadrul Institutului.”

În acest caz, poliţiştii au dechis o anchetă.

Tragedia s-ar fi produs pe fondul problemelor pe care le avea în familie, cu unul dintre copiii săi. Acesta ducea de câţiva ani o luptă continuă cu el însuşi, întrucât băiatul său suferă de o formă gravă de autism, iar de aici “provenea necazul lui”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS