12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPetreceri "sparte" de poliţişti, în prima zi de Paşte

Petreceri „sparte” de poliţişti, în prima zi de Paşte

Poliţiştii doljeni spun că au întrerupt trei petreceri în prima zi de Paşte, una în Lipovu şi două în Craiova. Valoarea totală a amenzilor date de poliţişti este de peste 10.000 de lei. În toate cazurile au fost aplicate sancţiuni şi pentru tulburarea liniştii publice.


Potrivit oamenilor legii, primele sancţiuni au fost aplicate duminică, în comuna Lipovu.

„Ieri, 2 mai, polițiști din cadrul Secţiei 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Lipovu are loc o petrecere la care participă mai multe persoane.
La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, care au stabilit că pe raza localității, pe stradă, în dreptul unui imobil ce aparține unui bărbat de 52 de ani, din localitate, este organizată o masă privată, unde se asculta muzică la intensitate ridicată, la care participă aproximativ 40 de persoane”, au precizat poliţiştii doljeni.

Bărbatul de 52 de ani a fost amendat în baza legilor 55/2020 şi 61/1991. În plus, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni participanţilor la petrecere. Valoarea totală a amenzilor este de 6.500 de lei.

Două petreceri din Craiova, întrerupte de poliţişti

Tot duminică, polițiștii din cadrul Secției 1 Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Alexandru cel Bun, din Craiova, are loc o petrecere.

„La fața locului au fost directionate echipaje de poliție din cadrul Secțiilor nr. 1,4 si 6 Poliție Craiova, precum și o grupă SAS Dolj. S-a stabilit că la locația respectivă este în desfăsurare o petrecere la care participă 17 persoane, unde se asculta muzică la intensitate mare.
Astfel, a fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 49 de ani, din localitate, care a fost sanctionat contravenţional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 2.000 lei şi conform Lg 61/1991 cu amendă în valoare de 200 lei”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

Polițiștii au identificat toate persoanele participante la petrecere şi au aplicate încă 16 amenzi.

Amenzi în valoare de 2.000 de lei au fost date şi de polițiștii de la Secția 1 Craiova, care au întrerupt o petrecere organizată duminică seara, într-un imobil de pe strada Bîlteni. În curtea imobilului au fost identificate cinci persoane care ascultau muzică la intensitate mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS