17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut după ce a ucis un bătrân şi a fugit de la locul accidentului

Reţinut după ce a ucis un bătrân şi a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii din Băileşti au reţinut un bărbat de 35 de ani, din Ghidici, acuzat că a accidentat mortal un bătrân de 76 de ani şi a plecat de la locul faptei. Accidentul a avut loc în seara zilei de 22 aprilie, la intrare în comuna Perişor. Oamenii legii au stabilit că bătrânul care şi-a pierdut viaţa mergea pe marginea şoselei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, bărbatul de 76 de ani şi-a pierdut viaţa în seara zilei de 22 aprilie.

„În seara zilei de 22 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Giubega au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 56, la intrarea în comuna Perișor dinspre Giubega, este posibil ca o persoană să fie decedată în urma unui accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că un autoturism ar fi accidentat un bărbat de 76 de ani, din Perişor, care, din păcate, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, au precizat oamenii legii.

Reţinut pentru cidere din culpă şi părăsirea locului accidentului

În urma cercetărilor, şoferul care l-a accidentat pe bărbatul de 76 de ani a fost identificat de poliţişti. Este vorba de un bărbat de 35 de ani, din comuna doljeană Ghidici.

Poliţiştii doljeni au stablit că şoferul de 35 de ani, „în timp ce conducea un autoturism pe DN 56, în afara comunei Perişor, ar fi acroșat un bărbat care se deplasa neregulamentar și neechipat coresponzător pentru deplasarea pe timp de noapte, pe partea dreaptă a carosabilului, în direcția de mers către Perișor”.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Oamenii legii au mai precizat că bărbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS