12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Bărbatul dispărut la pescuit a fost găsit mort

UPDATE: Bărbatul dispărut la pescuit a fost găsit mort

Bărbatul declarat dispărut după ce a plecat la pescuit şi nu a mai răspuns la telefon a fost găsit decedat de poliţişti după ce ar fi căzut cu autoturismul într-o râpă de pe raza localității Godeanu din județul Mehedinți.
Polițiști din cadrul IPJ Mehedinți sunt la fața locului și vor continua cercetările pentru ucidere din culpă. Cadavrul bărbatului a fost găsit la circa 500 de metri de autoturism.

Ştirea iniţială:

Un bărbat de 52 de ani din Motru este căutat de polițiști după ce, ieri, a plecat la pescuit și nu s-a mai întors.

”La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Motru au fost sesizati prin apelul 112 cu privire la faptul că ieri, în jurul orei 13, Ilie Emil, de 52 de ani, din municipiul Motru, a plecat de la domiciliu pentru a merge la pescuit și nu a mai revenit.

Din cercetări s-a stabilit că acesta s-a deplasat cu un autoturism albastru, iar ultima discuție avută cu soția sa a fost ieri, în jurul orei 16, comunicând că se află la pescuit pe râul Motru, iar ulterior nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate aproximativă 90 kg, ochi căprui, păr șaten.

În momentul plecării, persoana purta următoarele articole de îmbrăcăminte: pantaloni de culoare gri, hanorac de culoare roșie, vestă de culoare kaki, pantofi sport gri deschis și avea asupra sa o borsetă de culoare neagră.

Cei care pot oferi detalii referitoare la persoana dispărută sunt rugați să apeleze numărul unic de urgențăa 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS