6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoljean condamnat în Franţa pentru furturi în bandă organizată

Doljean condamnat în Franţa pentru furturi în bandă organizată

Procurorii craioveni au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din Poiana Mare, condamnat în Franţa pentru pentru furturi în bandă organizată. Pe numele bărbatului, autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost ridicat marţi, de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile franceze, pe numele unui bărbat de 31 de ani, din comuna Poiana Mare.

Cel în cauză a fost condamnat pe teritoriul statului respectiv de comiterea infracţiunilor de furturi în bandă organizată şi asociere de răufăcători, fapte prevăzute de legislația franceză. Persoana în cauza a fost escortată de polițiști şi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore”, au precizat poliţiştii doljeni.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, iar ieri a fost dus la Curtea de Apel Craiova pentru confirmarea mandatului de arestare. Instanţa a dispus amânarea cauzei pentru data de 28 aprilie, pentru ca autorităţile din Franţa să trimită hotărârea de condamnare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS