14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘoferul care a produs accidentul mortal din Olt avea permisul suspendat

Șoferul care a produs accidentul mortal din Olt avea permisul suspendat

Șoferul care a produs accidentul mortal din județul Olt avea permisul suspendat. Asta au stabilit polițiștii în urma verificărilor efectuate la accidentul cumplit din comuna Iancu Jianu, în care un tânăr și-a pierdut viața.

„La data de 10 aprilie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Iancu Jianu s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un singur autovehicul. Polițiștii rutieri s-au deplasat la locul producerii evenimentului, unde a fost găsit un autoturism grav avariat, ieșit în afara părții carosabile. Se pare că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero“, a precizat IPJ Olt.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din păcate, pasagerul autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, a decedat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS