16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMotociclist accidentat grav la ieșire din Balș

Motociclist accidentat grav la ieșire din Balș

Un motociclist a fost accidentat grav la ieșire din orașul Balș, pe sensul de mers spre Slatina, potrivit Infotrafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65 Craiova-Slatina, la ieşire din oraşul Balş, judeţul Olt, a avut loc o coliziune între un autoturism şi un motociclu.

Potrivit primele date, motociclistul a suferit leziuni grave în zona picioarelor. Traficul rutier este oprit pe sensul către Slatina, circulându-se alternativ pe celălalt fir. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute, se mai arată în comunicarea Poliției Române.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt prezenți la locul producerii unui accident rutier, pentru a efectua cercetări. Evenimentul s-a produs la intersecția Drumului Național 65 cu Drumul Județean 644, pe raza comunei Bobicești, fiind implicate un autoturism și o motocicletă. În urma evenimentului, conducătorul motocicletei, în vârstă de 71 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, a anunțat și IPJ Olt.

Polițiștii au testat conducătorul autoturismului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, au mai precizat polițiștii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS