12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a luat foc, șoferul a scăpat miraculos

Accident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a luat foc, șoferul a scăpat miraculos

Accident demn de o cascadorie de Hollywood în județul Vâlcea. Șoferul a plonjat cu mașina vreo 30 de metri, dar a scăpat în mod miraculos. Autoturismul s-a făcut scrum.

Potrivit ISU Vâlcea, un autoturism a căzut de pe digul din aval de CHE Ionești, pe partea stângă a Oltului, la o diferență de nivel de circa 30 de metri. În urma impactului, autototurismul a luat foc. O persoană a ieșit din autoturism și a declarat că a fost singură. Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță.

Accident demn de o cascadorie de Hollywood în județul Vâlcea. Șoferul a plonjat cu mașina vreo 30 de metri, dar a scăpat miraculos.
Accident demn de o cascadorie de Hollywood în județul Vâlcea. Șoferul a plonjat cu mașina vreo 30 de metri, dar a scăpat miraculos.

Din primele date oferite de IPJ Vâlcea, se pare că soferul, un tânăr de 22 de ani, din Vitomirești, Olt, singur în mașină, se deplasa pe direcția Ionești – Olanu. El ar fi pierdut controlul volanului, într-o curbă, căzând câțiva zeci de metri în gol. Șoferul a fost preluat de o ambulanță, conștient.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS