11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVehicul încărcat cu moloz, confiscat de Garda de Mediu

Vehicul încărcat cu moloz, confiscat de Garda de Mediu

Un vehicul încărcat cu moloz a fost confiscat de comisarii Gărzii de Mediu Dolj. Şoferul a pătruns cu maşina în zona Centrului Istoric al Craiovei de unde a încărcat în remorcă mai mulţi saci cu moloz proveniţi din construcţii.

Garda de Mediu Dolj a confiscat în acest weekend un alt autovehicul încărcat cu moloz. Acesta se afla în zona Centrului Istoric din Craiova. Şoferul conducea o maşină ce tracta o remorca încărcată cu saci de rafie plini cu deşeuri.

Maşină confiscată de Garda de Mediu

Acesta a fost depistat de poliţiştii locali care au alertat Garda de Mediu. Ajunși la faţa locului, comisarii de mediu au dispus confiscarea vehiculului (maşina şi remorca) folosit la fapta ce constituie contravenţie. Persoana care nu a respectat legislația privind transportul deşeurilor a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 lei. Transportul deşeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, transportul deşeurilor trebuie să fie însoţit de formulare de transport cu regim special şi transportate numai către operatori autorizaţi pentru eliminarea/valorificarea deşeurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS