12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGest șocant! Un medic rezident a fost găsit mort

Gest șocant! Un medic rezident a fost găsit mort

Un medic în vârstă de 27 de ani din Timişoara, care lucra la Spitalul Judeţean pe Secţia ATI, a fost găsit decedat în locuinţa sa, luni dimineaţa. Necropsia va stabili exact care sunt cauzele decesului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, relatează news.ro.

Din primele informații, tânărul s-ar fi sinucis injectându-și o substanță folosită în secțiile ATI din spitale, potrivit Digi 24

”La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”, a transmis IPJ Timiş.

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de mama acestuia, care l-a găsit în casă, fără suflare. 

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, bărbatul era medic rezident şi a lucrat cu pacienţi infectaţi cu COVID-19, o perioadă de timp.

”Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinta sa. Colectivul Spitalului Judeţean Timişoara îşi exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemărginită”, transmit reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara.

Potrivit acestora, necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS