10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătrână moartă într-un incendiu

Bătrână moartă într-un incendiu

În această dimineață, o bătrână din Cerneți a fost găsită moartă, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Potrivit primelor infromații oferite de reprezentanții IPJ Mehedinți, în această după-amiază, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Cerneți, din județul Mehedinți.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta într-o încăpere a locuinței la materiale textile și obiecte de mobilier. Din nefericire, în interior, a fost găsită o femeie, în vârstă de circa 85 de ani, care nu prezenta semne vitale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al curentului electric produs de un aparat electric lăsat sub tensiune – radiator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS