21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAdolescente dispărute dintr-un centru de plasament, căutate de Poliție

Adolescente dispărute dintr-un centru de plasament, căutate de Poliție

Poliţiştii din Botoşani cer sprijinul populaţiei pentru găsirea a cinci adolescente care au fugit, sâmbătă, dintr-un centru de plasament din municipiul Dorohoi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, a anunţat, duminică, printr-un comunicat, că toate cele cinci adolescente au obţinut învoire pentru câteva ore, însă nu au mai revenit în centru, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii unităţii din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au sesizat Poliţia, care a demarat o anchetă pentru identificarea minorelor.

Minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament şi în trecut

„Minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament şi în trecut, fiind identificate de fiecare data atât pe raza municipiului Dorohoi, cât şi în municipiul Botoşani”, a precizat Nenişcu.

Fetele au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani

Fetele au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. Ele se numesc Florentina Cobzariu (de 16 ani), Ana Maria Pandel (15 ani), Ionela Viciriuc (17 ani), Florentina Viciriuc (16 ani) şi Denisa Ungureanu (13 ani).

Persoanele care deţin informaţii cu privire la cele cinci minore sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS