14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Un bărbat a fost săltat de jandarmi la manifestarea anti-restricții

VIDEO: Un bărbat a fost săltat de jandarmi la manifestarea anti-restricții

-

Unul dintre manifestanții protestului față de restricții de la Universitate a fost ridicat de către jandarmi, fiind luat pe sus și băgat într-o dubă a Jandarmeriei.

Jandarmii au motivat că, în momentul în care au vrut să-l legitimeze, pentru că nu purta mască, acesta a devenit violent și i-a lovit cu picioarele.

Bărbatul se afla la manifestație fără mască, iar atunci când jandarmii s-au apropiat de el acesta s-a eschivat și nu a vrut să se legitimizeze. Trei jandarmi au încercat să-l imobilizeze, unul se împiedică la un moment dat, iar în ajutor vin alte forțe de ordine.

„Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS