6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMaşina unui pădurar din Apele Vii, incendiată de hoţii de lemne?

Maşina unui pădurar din Apele Vii, incendiată de hoţii de lemne?

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru distrugere, după ce maşina unui pădurar din localitatea Apele Vii a fost cuprinsă de flăcări şi a ars în totalitate. Oamenii legii spun că s-a dispus efectuarea unei expertize pentru stabilirea cauzei incendiului. În schimb, primarul din Apele Vii a declarat pentru GdS că maşina pădurarului a fost incendiată de hoţii de lemne.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, maşina bărbatului de 24 de ani era staţionată pe un drum forestier.

„Azi, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneti au fost sesizați de un tânăr de 24 de ani, din comuna Apele Vii, cu privire la faptul că un autoturism care se afla staţionat pe un drum forestier, a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că autoturismul, care aparţine unui bărbat de 40 de ani, din comuna Rojişte şi care se afla staţionat în proximitatea unui drum forestier din extravilanul comunei Apele Vii, a ars în totalitate, în urma unui incendiu”, au precizat oamenii legii.

Primarul din comună are altă variantă

Edilul din comuna Apele Vii a precizat pentru GdS că focul a fost pus de hoţii de lemne. „Hoţii de lemne au incendiat maşina unui pădurar. Azi-noapte au mers să taie lemne, iar când pădurarul s-a dus după ei, altcineva a mers şi i-a incendiat maşina. Am înteles că pădurarul a primit mai multe ameninţări din partea acestor persoane”, a declarat edilul.

Poliţiştii doljeni nu au confirmat acestă informaţie. Oamenii legii spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere, dar şi că a fost dispusă efectuarea unei expertize pentru stabilirea cauzei incendiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS