23.4 C
Craiova
vineri, 1 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEvenimentZece persoane, inclusiv un poliţist, ucise într-un supermarket din Colorado

Zece persoane, inclusiv un poliţist, ucise într-un supermarket din Colorado

Un bărbat a deschis focul luni, într-un supermarket din Boulder, Colorado, ucigând zece persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, înainte de a fi arestat. Este al doilea astfel de atac în mai puţin de o săptămână în SUA, informează news.ro.

Poliţia a furnizat puţine detalii în legătură cu incidentul şi nu este cunoscut motivul atacului, care s-a produs în jurul orei 3.00 după-amiază, la un supermarket din Boulder, statul Colorado, la 45 de kilometri nord-vest de Denver.

Cumpărătorii şi angajaţii speriaţi au încercat să se adăpostească în timp ce numeroşi poliţişti au împânzit zona, situată nu foarte departe de campusul Universităţii Colorado.

Şeful Poliţiei din Boulder Maris Herold a declarat că zece persoane au murit în urma atacului. Printre ele s-a aflat şi poliţistul Eric Talley, un veteran al poliţiei locale, primul care a ajuns la locul atacului armat.

Conform poliţiei, atacatorul pare că este singurul rănit grav în acest incident care a supravieţuit. Numele său nu a fost făcut public.

Incidentul are loc după ce marţea trecută opt persoane, inclusiv şase femei de origine asiatică, şi-au pierdut viaţa într-un atac similar care a vizat trei locaţii ale unui salon local de masaj din Atlanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS