22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: O tânără însărcinată, lovită fără milă cu pumnii în stomac

VIDEO: O tânără însărcinată, lovită fără milă cu pumnii în stomac

-

O cameră de supraveghere amplasată pe o alee din nordul Londrei a surprins momentul în care un individ urmăreşte o tânără însărcinată, de origine evreiască, de 20 de ani, apoi o atacă brutal.

În imaginile respective, care au fost surprinse joia trecută, se poate observa cum bărbatul, care trage după el un cărucior pentru cumpărături, se ține după femeia însărcinată în 27 de săptămâni.

La un moment dat, individul grăbește pasul, iar imediat după ce ajunge lângă femeie acoperă capul acesteia cu o față de pernă. Apoi, individul se năpustește asupra tinerei și o lovește cu pumnii în stomac, potrivit Daily Mail.

Cu greu, femeia de 20 de ani se eliberează din mâinile atacatorului și fuge. La fel face și bărbatul, care dispare pe străzile din apropiere.

În acest caz, poliția din Londra a deschis o anchetă și încearcă să afle dacă atacul a fost unul rasial.

Oamenii legii au solicitat ajutorul cetățenilor, în spranța că vreo persoană deţine informaţii care pot duce la prinderea agresorului.

În urma atacului brutal, tânăra a ajuns la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Poliția spune că ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili dacă atacul a fost motivat rasial. Shomrim, un grup de supraveghere a cartierului, alcătuit în principal din membri ai comunității evreiești, a difuzat filmarea oribilului atac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS