22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTentativă de omor, după o șicanare în trafic

Tentativă de omor, după o șicanare în trafic

Doi bărbați din Târgu Jiu au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce pe 18 martie au fost implicați într-un scandal. Cei doi se aflau într-un autoturism și s-au șicanat în trafic în zona Pieței Centrale din municipiul Târgu Jiu.

Șoferii celor două autoturisme s-au oprit pe strada Unirii. Martorii dintr-unul dintre autoturisme, R.B.I. și V.I.C., s-au deplasat spre celălalt autoturism oprit în spate. Din acesta au coborât inculpații G.V.D. și S.G. ambii având asupra lor câte un cuțit.

Inculpatul G.V.D. l-a lovit cu pumnul în zona feței pe martorul R.B.I. În acest moment, din primul autoturism a coborât și persoana vătămată G.C.C. care a intervenit în conflict și s-au luat la bătaie. După agresiune, persoana vătămată a fost internată la secția de chirurgie toracică din cadrul Spitalului Clinic Județean Târgu Jiu cu plagă înjunghiată penetrantă perete posterior, hemitorace stâng hemopneumotorax.

Cu ocazia reexaminării de către medicul legist în secția ATI a SJU Gorj, la aproximativ 5 ore după intervenția chirurgicală efectuată asupra lui G.C.C., s-a constatat că acesta mai prezintă pe regiunea pectorală dreaptă o plagă tăiată.

Potrivit procurorilor, G.V.D. și S.G. i-au provocat persoanei vătămate leziuni care i-au pus viața în pericol. Inițial inculpatul S.G. a fost reținut pentru 24 de ore, începând cu 18 martie ora 03.00, iar inculpatul G.V.D. s-a sustras inițial de la urmărirea penală, nefiind găsit. Ulterior s-a prezentat la parchet. El a fost audiat de procuror în prezența avocatului ales. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a respins propunerea de arestare preventivă a celor doi și a dispus măsura arestării la domiciliu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a contestat această decizie, iar cercetările continuă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS