7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr, reținut după ce a condus beat și fără permis

Craiova: Tânăr, reținut după ce a condus beat și fără permis

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au reținut azi noapte pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, din municipiu, acesta fiind cercetat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, la volanul unui autoturism condus pe strada Înfrățirii, din localitate, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest, polițiștii au stabilit că tânărul avea o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
Astfel, în baza probatoriului administrat în acest caz, polițiștii rutieri au dispus față de tânăr reținerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS