17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident teribil în Mehedinți. Răniții - salvați după ce pompierii au tăiat mașina

Accident teribil în Mehedinți. Răniții – salvați după ce pompierii au tăiat mașina

Trei persoane, dintre care un copil, au fost rănite într-un accident pe DN 6 în localitatea Stângăceaua din județul Mehedinți. Pentru a scoate răniții din mașină a fost nevoie de intervenția serviciului de descarcerare.

”Noaptea trecută, trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe DN 6, în localitatea Stângăceaua.
La sosirea forțelor de intervenție, două persoane se aflau blocate în interiorul celor două autoutilitare implicate în accident. Pompierii militari au acționat de urgență pentru extragerea victimelor, acestea fiind predate, în stare de conștiență, echipajelor medicale SMURD și SAJ”, a anunțat ISU Mehedinți.

Victimele, transportate în stare de conștiență la Urgența din Filiași

Potrivit pompierilor, șii cea de-a treia persoană implicată în accident, un minor, a necesitat îngrijiri medicale la locul evenimentului. Ulterior, toate cele trei victime au fost transportate, în stare de conștiență, de către echipajele medicale SMURD și SAJ la Centrul de Primiri Urgențe Filiași.

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului prin deconectarea bornelor de la acumulatorii celor două autovehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS