18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSnopită în bătaie de soț, în plină stradă

Snopită în bătaie de soț, în plină stradă

-

O femeie din Bistrița Năsăud a fost bătută, luni, în plină stradă de soțul ei cu care era în divorț. Ea tocmai ieșise din sediul Poliției unde fusese să semneze niște acte, iar când a vrut să se urce într-un taxi a fost trasă de soț care a început să o lovească cu pumnii și picioarele.

Câțiva trecători au intervenit. Femeia a ajuns la spital, iar agresorul la Poliție. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine (marți-n.r.) va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Medic din Craiova, cercetat pentru ucidere din culpă

Poliţiştii doljeni au anunţat că se continuă cercetările pentru ucidere din culpă, după decesul unei femei de 52 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, efectuată de către un medic craiovean. Incidentul a avut loc pe data de 4 aprilie, iar femeia a decedat pe 3 mai. Acelaşi medic a fost deferit justiţiei într-un alt dosar de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale. Potrivit anchetatorilor, în timpul unei intervenţii chirurgicale, medicul ar fi provocat decesul unui pacient.

ȘTIRI GdS