16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane, rănite într-un accident la Strejești

Două persoane, rănite într-un accident la Strejești

Două persoane au fost rănite în urmă cu puțin timp într-un accident petrecut în zona localității Strejești, județul Olt. În accident au fost implicate un autocamion, fără încărcătură și un autoturism, în care se aflau doar șoferii.

Echipajul SMURD a preluat șoferul autoturismului, de 22 de ani, din localitatea Grădinari, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, dureri la cap și torace și multiple excoriații.

Șoferul autocamionului, de 60 de ani, cu domiciliul în Hunedoara, a fost preluat de echipajul SAJ, conștient, cu traumatism la umărul drept.

Pacienții au fost transportați la UPU Slatina.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție descarcerare, au intervenit în zona localității Strejești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La locul evenimentului a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS