16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăiat rănit grav după ce colegii l-au aruncat şi nu l-au prins

Băiat rănit grav după ce colegii l-au aruncat şi nu l-au prins

Un băiat în vârstă de 13 ani din localitatea Pipirig, județul Neamț, a fost transferat, joi seară, la Spitalul de Pediatrie „Sf Maria” din Iaşi cu un traumatism cranio-cerebral grav după ce colegii l-au aruncat şi nu l-au prins. El s-a lovit cu capul de pardoseală, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sf Maria din Iaşi, dr. Lavinia Ionescu, a declarat, vineri, că acum starea băiatului este stabilă şi medicii speră ca acesta să aibă o evoluţie bună.

În cădere băiatul s-a lovit cu capul de pardoseală

Băiatul în vârstă de 13 ani, elev la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” din Pipirig, a fost aruncat în sus de colegi, însă nu a mai fost prins. În cădere băiatul s-a lovit cu capul de pardoseală. El a fost dus la dispensarul din sat, după care a fost transportat la Spitalul din Târgu Neamţ. Medicii de aici au solicitat transferul cu elicopterul SMURD la Spitalul de Pediatrie ‘Sf Maria’ din Iaşi.

Băiatul era conştient în momentul în care a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Iaşi

Medicul Lavinia Ionescu a declarat că băiatul era conştient în momentul în care a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Iaşi.
„Am primit în cursul gărzii de ieri un copil, un băieţel, un traumatism cranio-cerebral suferit prin cădere de la înălţime, care a necesitat supraveghere şi instituirea terapiei în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Copilul este în continuare sub supravegherea noastră. Urmează să efectueze investigaţiile imagistice conform protocoalelor şi sperăm să fie o evoluţie bună ca şi până acum. A avut nişte perioade un pic mai dificile, dar acum este stabil”, a declarat dr Lavinia Ionescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS