17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Autospecială de poliţie, surprinsă în timp ce rula pe contrasens

(VIDEO) Autospecială de poliţie, surprinsă în timp ce rula pe contrasens

O autospecială de poliție a fost filmată când rula pe contrasens. Imaginile publicate pe Facebook sunt din Tecuci, județul Galați. Autoturismul NU avea semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, în imagini observându-se semnalizarea intenţiei de a vira la stânga.

Polițistul aflat la volanul autospecialei MAI, aflată în dotarea Secției Rurale Tecuci (Post Poliție Brăhășești) va rămâne fără permisul de conducere pentru 60 zile și va fi sancționat cu 6 puncte de amendă (870 lei), conform Codului Rutier (OUG 195/2002 R) pentru "circulație pe sens opus".În plus, va fi cercetat disciplinar și riscă o sancțiune în conformitate cu Statutul Polițistului.UPDATE: "În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci.Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile", informează IPJ Galați.🚔Autospecială de poliţie surprinsă în timp ce rula pe contrasens, la intrarea în Tecuci.🚨❌Autoturismul NU avea semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, în imagini observându-se semnalizarea intenţiei de a vira la stânga.❌

Posted by Tecuceni on Thursday, March 11, 2021

Polițistul aflat la volanul autospecialei MAI, aflată în dotarea Secției Rurale Tecuci (Post Poliție Brăhășești) va rămâne fără permisul de conducere pentru 60 zile și va fi sancționat cu 6 puncte de amendă (870 lei), conform Codului Rutier (OUG 195/2002 R) pentru „circulație pe sens opus”.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, informează IPJ Galați.

În plus, va fi cercetat disciplinar și riscă o sancțiune în conformitate cu Statutul Polițistului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS