8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: "Mascaţii" au descins în comuna Călăraşi

UPDATE: „Mascaţii” au descins în comuna Călăraşi

UPDATE ora 11.16: În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat trei percheziţii domiciliare la imobile din comuna Călăraşi, care aparţin unor bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanțiI ipj Dolj, din cercetările efectuate, poliţiştii de la economic au stabilit faptul că, în perioada 2017 – 2020, mai mulţi funcţionari ai unei instituţii publice nu ar fi fost pontaţi în mod corespunzător, fiindu-le astfel produse prejudicii.

În urma percheziţiilor desfăşurate la trei bărbaţi de 72, 64 şi 28 de ani, din comuna Călăraşi, poliţiştii au ridicat documente ce pot constitui mijloace materiale de probă în cadrul dosarului penal.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate în acest caz de poliţiştii de la economic, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

La percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

Mai multe percheziţii au loc în acestă dimineaţă, în localitatea doljeană Călăraşi. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, la acţiune participă ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Aceştia sunt însoţiţi de două echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj.

Polițiștii doljeni au precizat că vor oferi mai multe amănunte în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS