29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO): 18 percheziții într-un dosar de contrafacere

(VIDEO): 18 percheziții într-un dosar de contrafacere

Polițiștii din Ilfov au indisponibilizat peste 6.000 de produse susceptible a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 900.000 de lei, în urma a 18 percheziții efectuate la standuri din trei complexe comerciale și la societăți comerciale.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat astăzi 18 percheziții, în județul Ilfov (6) și în București(12).

Activitățile s-au desfășurat la standuri din trei complexe cormerciale, precum și la sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale, bănuite de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma activităților de verificare și percheziționare, polițiștii au indisponibilizat peste 6.000 de produse susceptible a fi contrafăcute, constând în articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de aproximativ 900.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și al criminaliștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS