22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFost reporter și actor, mort după ce s-a aruncat de etajul 2

Fost reporter și actor, mort după ce s-a aruncat de etajul 2

Ciprian Nemeșiu, de 39 de ani, fost reporter de la Digi 24 s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Sectorul 2 din Capitală și a murit.

Devenit actor, Ciprian Nemeșiu era membru în trupa de improvizație Freeze. El era și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Ciprian Nemeșiu s-a sinucis pe data de 8 martie. Informația a fost confirmată de surse din poliție, însă cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul de „adio” pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

”Te am iubit tare,3 ani jumate mi ai zambit..ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid…iarta ma ca n am simtit ca erai singur..zambeste Sus! ….”, a scris, pe Facebook, fosta sa prietenă, actrița Alexa Lucia Istrate.

Ciprian Nemeșiu a lucrat și la Brava Tv și Happy Fish și a colaborat și cu majoritatea teatrelor din București. Era absolvent al Facultății de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultății de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS