11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAproape 400 de şoferi, amendaţi de poliţiştii de la rutieră

Aproape 400 de şoferi, amendaţi de poliţiştii de la rutieră

Poliţiştii doljeni au aplicat, în ultimele două zile, aproape 400 de sancţiuni şoferilor care au încălcat prevederile Codului Rutier. În plus, oamenii legii au reţinut 59 de permise de conducere.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că, vineri şi sâmbătă, poliţiştii au ieşit pe străzi pentru a preveni producerea accidentelor rutiere.

„În ultimele 48 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat activități pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, fiind avută în vedere combaterea cauzelor generatoare de accidente. Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au constatat 373 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 55.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 59 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare”, au precizat poliţiştii doljeni.

De asemenea, oamenii legii au constatat 14 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Este vorba de persoane care conduceau autoturisme neînmatriculate, fără a deține permis de conducere sau care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS