5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCum s-a salvat o femeie din mâinile agresorului: A sunat la 112 sub pretextul că vrea să comande pizza

Cum s-a salvat o femeie din mâinile agresorului: A sunat la 112 sub pretextul că vrea să comande pizza

Poliţia din Milano a arestat un marocan în vârstă de 25 de ani pentru vătămarea corporală a fostei partenere, în vârstă de 33 de ani. Temându-se să strige după ajutor, tânăra a sunat la 112 sub pretextul că vrea să comande pizza.

Femeia a fost de acord să se întâlnească sâmbătă cu fostul partener de care s-a despărţit la sfârşitul lunii ianuarie 2021. La întâlnire însă cei doi s-au certat crunt, din cauza geloziei, potrivit Digi24.

Tânăra de 33 de ani, lovită, s-a temut pentru viaţa ei şi a decis să sune la 112, unde a comandat o pizza margherita, în aşa fel încât fostul iubit să nu bănuiască nimic. Salvatorii au înţeles imediat situaţia de urgenţă şi au trimis la locuinţa respectivă Poliţia.

Este vorba doar despre ultimul episod dintr-un lung şir de violenţe

Tânăra, îngrijită apoi la spital din cauza loviturilor primite, le-a spus poliţiştilor că este vorba doar despre ultimul episod dintr-un lung şir de violenţe şi hărţuire.

Un caz similar s-a petrecut tot în Italia, dar la Torino, în vara anului trecut, când o femeie originară din America de Sud a scăpat de agresor sunând la 112 şi spunând că vrea să comande o pizza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS