19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn copil de 8 ani și un bărbat, găsiți carbonizați într-un incendiu la Celaru

Un copil de 8 ani și un bărbat, găsiți carbonizați într-un incendiu la Celaru

Un copil de 8 și un bărbat, de 49 de ani, au fost găsiți carbonizați într-un incendiu la Celaru, județul Dolj.

Detașamentul 2 Pompieri Craiova, în cooperare cu un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal și SVSU Celaru au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei persoane, din Celaru. La locul intervenției au fost dislocate și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Dolj și un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu violență la casa de locuit. În urma incendiului a ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 90 mp cu bunurile din interiorul acesteia (elemente de mobilier, articole textile, acte, etc). La locul intervenției au fost găsite și două persoane carbonizate, tată și fiică, care au fost surprinse în interiorul casei de locuit. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un foc deschis în spații închise.

În cauză au fost dispuse expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitatea cauzele celor două decese, fiind totodată întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Mama fetiței a reușit sa se salveze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS