7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bebeluş a murit după ce a căzut dintr-o mașină care s-a răsturnat

Un bebeluş a murit după ce a căzut dintr-o mașină care s-a răsturnat

Un bebeluș de numai 6 luni a murit, duminică, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe DN 13A, în localitatea Chibed, din județul Mureș, chiar în apropierea peretelui unei case. Alte trei persoane au fost rănite și transportate la UPU Târgu Mureș.

Bebelușul se afla în brațele mamei, când șoferul, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

În urma impactului, cel mic a căzut din mașină, iar medicii sosiți la fața locului au încercat în zadar să-l resusciteze.

Celelalte trei victime, doi bărbați de 18, respectiv 20 de ani și o fată de 16 ani, au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Ele au răni de cod galben și cod roșu.

Echipajele de poliție fac cercetări la fața locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier. Din câte se pare, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz şi încearcă să afle cum s-a produs tragedia. Cert este că bebelușul nu era ținut într-un scaun special, aşa cum cere legea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS