25.8 C
Craiova
duminică, 19 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentȘoferița care a accidentat mortal două fete consumase alcool

Șoferița care a accidentat mortal două fete consumase alcool

Femeia din Capitală care a intrat cu mașina pe trotuar și a spulberat două fete de 6 și 21 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan, conform rezultatelor analizelor făcute la INML, au declarat surse judiciare. Conform acestora, ea avea o alcoolemie de 0,60 la mie în sânge, la trei ore de la producerea accidentului, potrivit HotNews.

Surse judiciare au declarat că au ajuns rezultatele analizelor făcute la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea alcoolemiei femeii, căreia i-au fost recoltate probe biologice.

La trei ore de la producerea accidentului, șoferița avea o alcoolemie de 0,60 la mie

Acestea arată că la trei ore de la producerea accidentului șoferița avea o alcoolemie de 0,60 la mie. Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care a provocat accidentul. Aceleași surse au spus că rezultatele ar urma să fie gata în câteva zile.

Femeia de 57 de ani a pierdut controlul volanului

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din Sectorul 2, unde femeia de 57 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp care s-a prăbușit. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, unde le-a accidentat pe cele două fete care se aflau pe trotuar.

Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca, iar fata de 21 de ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă nu a mai putut fi salvată, având răni extrem de grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cel mai bine plătit job al săptămânii, în România:...

Cel mai bine plătit job al săptămânii care se...

ȘTIRI GdS