7.3 C
Craiova
vineri, 1 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA fugit de poliție și a intrat cu mașina într-un copac din parcul din Tîrgu Jiu

A fugit de poliție și a intrat cu mașina într-un copac din parcul din Tîrgu Jiu

Un șofer, de 24 de ani, a încercat să scape în această dimineață de un control al poliției, a fugit și a intrat cu mașina într-un copac din Parcul „Coloanei Infinitului”, din Târgu Jiu.

Oamenii legii au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe DN 67 Scoarța, un autoturism este oprit pe partea carosabilă cu motorul pornit. Ajunși la fața locului polițiști au constat că o persoană de sex masculin se afla în autovehicul, iar când i-au solicitat bărbatului documentele pentru control acesta nu s-a confirmat și s-a pus în mișcare spre municipiul Târgu Jiu.

Polițiști au plecat în urmărirea autoturismului, iar la intrarea în municipiul Târgu Jiu, a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu și gardul viu împrejmuitor.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Roșia de Amaradia. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS