14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment10 morți și trei răniți într-un atac armat în Mexic

10 morți și trei răniți într-un atac armat în Mexic

Zece bărbați au fost uciși și o femeie și doi băieți au fost răniți într-un atac armat asupra unei case din vestul Mexicului sâmbătă, potrivit www.indiatoday.in. În casă era în toi o petrecere.

Procurorii din statul Jalisco au declarat că trupurile pline de gloanțe ale celor 10 bărbați au fost găsite de polițiști pe trotuarul din fața casei. Unul dintre băieți a fost găsit în casă, iar o femeie și un alt băiat erau deja la un spital local. Parchetul a declarat că atacul a fost efectuat de agresori neidentificați care călătoreau într-un SUV.

Statul găzduiește cartelul Jalisco New Generation, unul dintre cele mai violente și puternice din Mexic. Au fost găsite mai multe cadavre în gropi comune clandestine din Jalisco. Cartelul s-a luptat cu o fracțiune separatistă din Guadalajara și din împrejurimi.

La începutul acestei luni, poliția a găsit 18 pungi de plastic pline cu părți din corpuri omenești la periferia Guadalajara, capitala statului. În noiembrie, autoritățile Jalisco au recuperat 113 cadavre și rămășițe umane suplimentare dintr-un mormânt secret din orașul El Salto, chiar lângă Guadalajara. Un total de 189 de cadavre au fost descoperite în oraș pe tot parcursul anului 2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS