10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBritanică de 62 de ani, ucisă de iubitul bulgar cu 40 de ani mai tânăr

Britanică de 62 de ani, ucisă de iubitul bulgar cu 40 de ani mai tânăr

O britanică de 62 de ani a fost omorâtă în bătaie de iubitul ei bulgar, cu aproape 40 de ani mai tânăr. Crima a avut loc în orașul Veliko Tarnovo iar cadavrul femeii a fost descoperit într-un hambar.

Poliția a stabilit că arma crimei a fost o cazma, cu care, de altfel, tânărul acuzat de crimă îi săpa și mormântul: o groapă în care voia să ascundă cadavrul, au stabilit polițiștii bulgari, potrivit publicației The Sun.

Femeia se numea Tina Eyre și era o fostă secretară a unei firme de avocați, pensionată, și care locuia în micul sat de lângă capitala Bulgariei, Sofia, împreună cu iubitul ei în vârstă de 26 de ani. Tina nu a mai fost văzută de câteva zile de cunoștințele sale, și nici nu mai răspunsese la telefon, astfel că a fost alertată Poliția.

Casa unde s-a petrecut oribila crimă
Casa unde s-a petrecut oribila crimă

Alți doi britanici care locuiau în apropiere s-au dus să vadă ce se întâmplă, și când au ajuns la ea acasă, l-au găsit pe prietenul femeii săpând o groapă în grădină. El nu a putut să explice de ce săpa groapa, dar a spus că proprietara casei îl rugase să aibă grijă de cei trei câini ai săi, iar apoi a rupt-o imediat la fugă prin grădinile vecine.

La percheziție, a fost descoperi apoi și trupul victimei, iar polițiștii cred că a folosit aceeași cazma cu care ar fi și ucis-o, lovind-o cu putere în cap.

Unul din britanicii care veniseră să vadă ce s-a întâmplat cu femeia le-a dat polițiștilor o fotografie în care apărea aceasta alături de iubitul ei, iar polițiștii au verificat mai multe case din mica localitate, reținând apoi suspectul.

Individul locuia în satul vecin Gorna Oryahovitsai și a recunoscut crima, spunând că a comis-o din gelozie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS