10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții la persoane bănuite de trafic de substanțe psihoactive

Percheziții la persoane bănuite de trafic de substanțe psihoactive

-

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au efectuat 27 de percheziții, la persoane din județul Hunedoara, bănuite de trafic de substanțe cu efecte psihoactive. Au fost descoperite 3 kilograme de masă vegetală, pregătite pentru comercializare.

La data de 23 februarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 27 de percheziții domiciliare, în județul Hunedoara, la un grup infracțional organizat, bănuit de trafic de substanțe psihoactive.

Din primele cercetări a rezultat că unele dintre persoanele vizate de anchetă ar fi procurat, prin intermediul internetului, substanțe cu efecte psihoactive, pe care le-ar fi distribuit unor dealeri stradali din municipiile Hunedoara și Deva, acestea fiind ulterior comercializate cu sume cuprinse între 30 și 50 lei/doză sau 150 de lei/gram.

În urma celor 27 de percheziții domiciliare, au fost descoperite 3 kilograme de masă vegetală, cântare electronice, doze destinate comercializării,  telefoane, înscrisuri și peste 12.000 de lei.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, 19 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS